Ενημερωτικό Δελτίο Τεύχος 3

APONOMH2_L

Στο τελευταίο τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑΣ ενημερωθείτε για τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος, που κλείνει τον πρώτο του κύκλο με επιτυχία, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά που ζουν στο Δήμο της Αθήνας να “δείξουν τα δόντια τους”.

Στο πλευρό των παιδιών της Αθήνας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους για στοματική υγιεινή, πρόληψη και θεραπεία, βρέθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2015. Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ, το πρόγραμμα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και θεραπείας εφαρμόστηκε σε 66 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου της Αθήνας. Οι 50 εθελοντές οδοντίατροι των Γιατρών του Κόσμου εξέτασαν συνολικά 9.382 παιδιά και πραγματοποίησαν οδοντιατρικές παρεμβάσεις σε 22.281 δόντια.

Στο Ενημερωτικό Δελτίο διαβάστε επίσης για την Γιορτή της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑΣ που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, για τις βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και το εργαστήρι κινουμένων σχεδίων με θέμα τη στοματική υγεία, τη βράβευση των εθελοντών οδοντιάτρων καθώς και τη συναυλία για παιδιά.

NEWSLETTER 3

Comments are closed.