Τα παιδιά δημιουργούν την ταινία κινουμένων σχεδίων της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑΣ

ANIMATION1L

“Γεια σας! Είμαι ο κύριος Δόντης και βρίσκομαι εδώ για να σας πω μια ιστορία.

Όταν η κυρία Μαίρη, είπε στην μικρή Κατερίνα να πλύνει τα δόντια της πριν κοιμηθεί, εκείνη δεν την άκουσε και όπως είναι ήδη γνωστό, πολλά προβλήματα προκύπτουν όταν τα δόντια μένουν άπλυτα….

Κάποιος λοιπόν έπρεπε να δράσει, και μάλιστα σύντομα!

Ήδη τα κακάσχημα και βλαβερά μικρόβια, είχαν ξεκινήσει το καταστροφικό τους έργο, καθώς η μικρή Κατερίνα κοιμόταν.Με αποφασιστικότητα, το διάσημο σκάφος των Γιατρών του Κόσμου πλησιάζει στη επικίνδυνη περιοχή…

Κάπως έτσι ξεκινά η διάρκειας 2 λεπτών ταινία κινουμένων σχεδίων που δημιούργησαν στο εργαστήριο animation της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑΣ, παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού από τα σχολεία που υποστήριξε το πρόγραμμα. Τα παιδιά χρωμάτισαν και δημιούργησαν τα σχέδια της ιστορίας που αφηγείται την ιστορία της μικρής Κατερίνας που δεν πρόσεχε τα δόντια της, αλλά οι μαχητές των Γιατρών του Κόσμου την βοήθησαν να μάθει τι πρέπει να κάνει για να τα φροντίζει.

Πραγματοποιήθηκαν δύο εργαστήρια με τη συμμετοχή περίπου 40 παιδιών. Κεντρικός στόχος να μεταδοθεί στα παιδιά η γνώση του κινουμένου σχεδίου μέσα από μια διαδικασία διασκεδαστική για αυτά, ενώ παράλληλα μαθαίνουν για τη στοματική υγεία.

Δείτε εδώ εδώ την ταινία κινουμένων σχεδίων που δημιούργησαν τα παιδιά της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑΣ.

Comments are closed.